From: koenr Date: Thu, 1 Jul 2004 14:33:54 +0000 (+0000) Subject: modification for new features X-Git-Url: http://git.mjollnir.org/gw?a=commitdiff_plain;h=a10efdfcbcbae8de1de34eaba3a751a5e4324ef9;p=moodle.git modification for new features --- diff --git a/lang/nl/help/dialogue/maildefault.html b/lang/nl/help/dialogue/maildefault.html index a801fe9cf4..f575e3e1e0 100644 --- a/lang/nl/help/dialogue/maildefault.html +++ b/lang/nl/help/dialogue/maildefault.html @@ -1,4 +1,4 @@

Standaard e-mail sturen

Dit stelt de standaardwaarde in voor de "Stuur e-mail over mijn nieuwe boodschappen" optie wanneer een -nieuwe boodschap toegevoegd wordt. Als deze optie op "ja" gezet wordt, dan wordt de checkbox voor het -versturen van e-mail standaard aangevinkt, anders zal de checkbox niet aangevinkt worden.

\ No newline at end of file +nieuwe boodschap toegevoegd wordt. Als deze optie op "ja" gezet wordt dan wordt er een korte mail gestuurd naar de ontvanger van de nieuwe boodschap. Het e-mailbericht bevat de nieuwe boodschap niet, enkel een zinnetje om de onvanger op de hoogte te brengen en een link naar de dialoog

+

Merk op dat deze instelling voor alle dialogen geldt die begonnen worden binnen één dialoogmodule. Deze instelling mag altijd gewijzigd worden.

\ No newline at end of file diff --git a/lang/nl/help/lesson/questiontypes.html b/lang/nl/help/lesson/questiontypes.html index 64c1d3b925..be8d180393 100644 --- a/lang/nl/help/lesson/questiontypes.html +++ b/lang/nl/help/lesson/questiontypes.html @@ -12,10 +12,12 @@

De juiste antwoorden krijgen een sprong vooruit in de les, de foute antwoorden krijgen dezelfde pagina of een achterwaartse sprong. Wanneer er meer dan één juist antwoord is, dan kunnen de sprongen best naar dezelfde pagina wijzen, zowel voor de juiste als voor de foute antwoorden. Als dat niet zo is, dan krijgt de leraar een waarschuwing op zijn beheerpagina van de les. De respons voor juiste antwoorden moet, indien nodig, aan het eerste juiste antwoord gegeven worden, en voor foute antwoorden, als nodig, aan het eerste foute antwoord. Respons bij de andere antwoorden wordt zonder waarschuwing genegeerd.

-
  • Kort Antwoord De leerling wordt gevraagd een kort stukje tekst te geven. Dit stukje tekst wordt vergeleken met één of meer mogelijke antwoorden. Antwoorden kunnen ofwel juist ofwel fout zijn. Elk antwoord kan optioneel een respons krijgen. Als er geen respons ingegeven wordt, dan wordt de standaardrespons aan de leerling getoond: Voor een juist antwoord is dat "Dat is het juiste antwoord" en voor een fout antwoord "Dat is het foute antwoord". Als de tekst die de leerling geeft niet overeenkomt met één van de antwoorden, dan is de vraag slecht beantwoord en dan krijgt de leerling standaard de fout respons te zien.

    +
  • Kort Antwoord De leerling wordt gevraagd een kort stukje tekst te geven. Dit stukje tekst wordt vergeleken met één of meer mogelijke antwoorden. Antwoorden kunnen ofwel juist ofwel fout zijn. Elk antwoord kan optioneel een respons krijgen. Als er geen respons ingegeven wordt, dan wordt de standaardrespons aan de leerling getoond: Voor een juist antwoord is dat "Dat is het juiste antwoord" en voor een fout antwoord "Dat is het foute antwoord ". Als de tekst die de leerling geeft niet overeenkomt met één van de antwoorden, dan is de vraag slecht beantwoord en dan krijgt de leerling standaard de fout respons te zien.

    Standaard worden hoofdletters en kleine letters genegeerd. Er is een optie om de controle van de antwoorden hoofdlettergevoelig te maken.

  • +

    Het sterretje (*) kan als jokerteken in antwoorden gebruikt worden. Het staat voor een willekeurig aantal tekens (geen teken inbegrepen). Bij bevoorbeeld het antwoord "Lang* " wordt "langer " , " langste " , ... juist gerekend. Als één van de antwoorden alleen maar een sterretje bevat, dan past daar elk antwoord, wat gewoonlijk als laatste antwoord gebruikt wordt om alle antwoorden op te vangen. (als een sterretje als antwoord moet kunnen gegeven wordten, gebruik er dan een backslach voor (\*) +

  • Waar/Niet waar Het antwoord op dit type vraag heeft slechts twee opties: waar of niet waar. De leerling wordt gevraagd welk van de twee juist is. Dit type vraag is eigelijk een meerkeuzevraag met maar twee keuzemogelijkheden.

  • Koppelvragen Dit zijn vrij krachtige en flexibele vragen. Zij bestaan uit een lijst namen of stellingen die juist gekoppeld moeten worden aan een andere lijst namen of stellingen. Bijvoorbeeld: "Koppel de hoofdstad aan het land" met de twee lijsten Japan, Canada, Italië en Tokyo, Ottawa, Rome. Het is mogelijk om in één van de lijsten eenzelfde stelling te herhalen, maar toch best op te letten met identieke stellingen. Bij voorbeeld "Identificeer het type van volgende dieren" met de lijsten spreeuw, koe, mier, hond en vogel, dier , insect, dier.

    diff --git a/lang/nl/help/textformat.html b/lang/nl/help/textformat.html index 41193695ca..b6a9643f1b 100644 --- a/lang/nl/help/textformat.html +++ b/lang/nl/help/textformat.html @@ -41,7 +41,7 @@ moeten uit zien zoals je bedoelde.